Kinderhotels in Skijuwel

zimmer-02

Met kinderen op wintersport is altijd weer een uitdaging, vooral als je zelf ook volop wilt kunnen genieten van de sneeuw en de gezelligheid op de pistes. In het skigebied Skijuwel zijn daarvoor diverse mogelijkheden.

Kinderhotel Galtenberg

Het kinderhotel Galtenberg ligt in Inneralpbach en heeft een eigen kinderpiste en sinds vorig jaar ook een eigen skischool. Het hotel ligt direct aan de piste en aan de 8 persoonsgondel naar beide skigebieden (Alpbach en Wildschönau) en is daarmee de ideale bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Kinderen vanaf vier jaar kunnen al meedoen met de skiklasjes van het hotel, voor de jongste is er dagelijks een actief kinder programma zodat papa en mama rustig kunnen skiën. De kinderopvang is dagelijks aanwezig van 9 tot 21 uur en daarmee kun je zelfs ’s avonds genieten van een romantisch diner voor twee.

Kinderhotel Galtenberg is er niet alleen voor de kids, ook het uitgebreide wellness landschap nodigt uit om eens een lekker dagje te ontspannen. Naast een binnen- en buitenzwembad beschikt het hotel over diverse sauna’s en natuurlijk is het mogelijk om een massage- of schoonheidsbehandeling bij te boeken. Het saunalandschap is beperkt geopend voor kinderen. Lees hier verder over het Kinderhotel Galtenberg.

Familiehotels Wildschonau

De Wildschonau heeft meer hotels en accommodatievoorzieningen dan het Alpbachtal, toch heeft geen enkel hotel in deze regio een gelijkwaardig kinderaanbod dan het bovengenoemde Hotel Galtenberg.  Veel hotels hebben wel voorzieningen zoals een speelkamer en een tv kamer met tekenfilms maar kinderopvang wordt gedurende de dag uitbesteed aan één van de vijf skischolen in het gebied. Bekijk hier alle kinder vriendelijke hotels in de Wildschönau