Nieuwe Website voor Skischule Alpbach

skischool-alpbach-skijuwelDe skischule Alpbach heeft een nieuwe website, en zet daarmee zich zelf weer boven de rest want de website staat vol super originele foto’s van het team van skileraren in de traditionele klederdracht van Oostenrijk.  (ook wel tracht genoemd)

De Skischool onder leiding van Sepp Margreiter bestaat al sinds 1932 en is daarmee de oudste skischool van Alpbach.  Sepp zelf is als gevolg van een ongeval gebonden aan een rolstoel en geeft sindsdien les in Monoskiën. Sophia revalidatie bezoekt Alpbach op regelmatige basis om onder de vertrouwde leiding van Sepp en zijn enthousiaste team te leren skiën.

Vanaf vier jaar zijn de allerkleinste van harte welkom bij de skischool, een speciale Boboclub met een eigen piste in het prachtige dorp van Alpbach stoomt de allerjongste klaar tot ervaren skiers en leert de kinderen al spelenderwijs veilig en vooral netjes te skiën.

Ook volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom bij de skischool, de skischool biedt op basis van de ervaring diverse groepen aan, als beginner of als proffi je bent van harte welkom. Naast de standaard skilessen kan op aanvraag ook een cursus off piste skien worden geboekt of een introductieles in snowboarden.

De rode, (die Rote) zoals ze worden genoemd op de piste hebben basis in het dorp van Alpbach naast de kerk en tegenover de bank. het ontmoetingspunt is direct boven aan de wiedersberghorn gondelbaan.   De skischool Alpbach maakt voornamelijk gebruik van de prachtige pistes in het Alpbachtal, een uitstapje naar de overkant in de Wildschonau hoort ook tot het programma.

Meer informatie over de de skischool Alpbach op deze link: Skischule-Alpach.at