Postalm Alpbach

De Postalm ligt in het centrum van Alpbach en is tevens de locale bar waar je tot de late uurtjes kunt doorfeesten.  Naast een apres-ski gelegenheid is de Postalm ook voorzien van een goede keuken met een kleine maar verassend goede menukaart. Diverse typische oostenrijkse gerechten sieren de menukaart maar ook heerlijke pizza’s uit de houtoven zijn om je vingers bij op te eten.

Fondue

Een bijzondere manier van je eigen eten bereiden is het zogenaamde “Hutt essen” op de tafel wordt een gloeiend hete omgekeerde ketel geplaast met in de rand een heerlijke vleesboullion, op de hoedvormige ketel zitten hakken waaraan je de stukjes vlees kunt hangen, dit gerecht is alleen op voorbestelling en vanaf 2 personen.

Apres ski

Tot drie uur ’s nachts kun je los in de Postalm, de apres ski is in Alpbach geen groot thema maar de Postalm heeft wel een reputatie onder de wintersporters. Regelmatig zijn er live optredens van artiesten uit de buurt, en dit varieert van de typische volksmuziek en Schlagers tot gezellige coverbandjes.