Rossmoos Alpbach

Als je echt wilt kennis maken met de typische tiroler keuken dan is een bezoek aan restauranr Rossmoos in Alpbach een absolute geheimtip.

Het restaurant ligt een stuk buiten het centrum van Alpbach, en verlangd een stevig stukje wandelen of een taxirit, in de winter is bij voldoende sneeuw een rit met de arreslee ook mogelijk.

Restaurant en gasthof is nog in de typische authentieke stijl zoals je nog veel gebouwen ziet in Alpbach, binnen tref je veel houtwerk aan en rondom de warme kaminoffen, is het goed toeven onder het genot van een heerlijke wijn en een goede stevige diner uit één van de beste keukens in Alpbach, De bediening is vlot en zeer vriendelijk en de prijzen zijn zeer redelijk. De kaart bestaat voornamelijk uit streekgerechten zoals graukasesuppe, tiroller Grostl, maar ook wildgerechten.

Overnachten

Rossmoos heeft ook diverse kamers, deze hotelkamers zijn nog tradioneel ingericht maar hebben toch de moderne voorzieningen zoals we deze heden ten dage graag zien, de kamers hebben ieder een kleine woonkamer en zijn voorzien van een TV en eigen badkamer, WIFI is gratis beschikbaar en het hotel beschikt over een wellness ruimte met een Sauna en een stoombad.

Locatie

Restaurant en Gasthof Rossmoos ligt op ongeveer 3 kilometer van het dorpscentrum van Alpbach, eigen vervoer van en naar de skilift is dus noodzakelijk aangezien de skibus alleen in het centrum van Alpach stopt.